Skogaby BK

Referat: BKW - Skogaby BK

BKW - Skogaby BK B-lag 200830

En intensiv period nu med matcher var och varannan dag.

Efter A-lagens match i Skogaby för några dagar sen som genererade tennissiffrorna 4-6 i Walldias favör var frågan om det skulle rassla lika mycket på Wallevi.

Walldias trupp:
Jocke, Sakhi, Emanuel, Jakob, Viktor, Zett, Tanne, Micke, Kalle , Simon, Kenan, William, Eldin och Antonio.

Debut för året var William som inte spelat någon match tidigare i år.

Det märktes definitivt inte, William var lika säker i backlinjen som tidigare.

Kalle var annars den som kunde börjat dagen med ett "årets mål" när han efter 5 minuter drar iväg en kanon från avstånd som träffar utsidan på krysset till vänster.

Hemmalaget dominerar första halvlek och tar också ledningen efter en kvart genom Sakhi som assisteras av Antonio.
Sakhi är riktigt på hugget offensivt till vänster. Några minuter efter ledningesmålet är det dags igen då är det Sakhi som frestar Karlsson i SBK målet som gör en jätteräddning men som är chanslös när bollen studsar i nät på returen från en SBK spelare - 2-0.

Bra inledning av Walldianerna som har ledningen 2-0 efter knappa 20 minuter.
Walldia spelar stabilt resten av halvleken även om gästerna börjar tugga sig in i matchen, men Jocke håller tätt bakåt.

Andra halvlek domineras av gästerna men man har förtvivlat svårt att få hål på Jocke Sörensen.
Först de sista 10 minuterna vaknar Walldia till offensivt .

Bland annat Antonio har en jättechans att lobba Karlsson men bollen smiter precis över målet.
Istället avgör Walldia i slutskedet när Zett dundrar dit 3-0 efter att Antonio assisterat.
I matchens sista minut kommer så matchens show när Kenan kommer in i straffområdet och ca 7 dragningar senare har han fastställt resultatet till 4-0.

En klar seger målmässigt men där Walldia vinner på sin effektivitet, annars hade säkert SBK lika många chanser men lyckades inte få hål på Jocke.